ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Σήμερα, μέσω ιδιόκτητης μονάδας στο Αθήναιον Τριπόλεως, παράγονται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς προσθήκη χημικών πρόσθετων ή συντηρητικών γαλακτοκομικά προϊόντα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον συνειδητοποιημένο καταναλωτή.

Διαθέτει επίσης ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 5500 τ.μ. σε 30.000 τ.μ. οικόπεδο ιδιοκτησίας του Ομίλου, σε σύνολο επένδυσης που άγγιξε τα 10,5 εκ ευρώ, λειτουργεί με προδιαγραφές που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων της:

 

 

  • Ακολουθείται κατά γράμμα το πρότυπο HACCP
  • Σύστημα PLC για τον έλεγχο της μονάδας
  • Σύστημα CIP για τον καθημερινό καθαρισμό των σωληνώσεων
  • Γάλα το οποίο συλλέγεται καθημερινά από πιστοποιημένους από την Ελληνική Κτηνιατρική Υπηρεσία κτηνοτρόφους
  • Δεν γίνεται η παραμικρή προσθήκη χημικών πρόσθετων ή συντηρητικών

Η μονάδα έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας 30.000 κιλών γάλακτος την ημέρα, παράγοντας λευκό τυρί (φέτα), γραβιέρα, γραβιέρα πικάντικη, κεφαλοτύρι, σφέλα, μαντινέλα, ανθότυρο, μυζήθρα και γιαούρτι.

Τα προϊόντα “Μαντινεία” διατίθενται μέσω ιδιόκτητου δικτύου οκτώ (8) καταστημάτων λιανικής σε Αθήνα, Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Βλαχέρνα, Κερασέα, Αθήναιον και Ασέα.

 

 

 

 

Χορηγοί
email: info@andrianakos.gr Κεντρική   |   Ταυτότητα   |   Υπηρεσίες   |   Ανθρώπινο Δυναμικό   |   Επικοινωνία