ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Για εμάς, σεβασμός προς το περιβάλλον σημαίνει σεβασμός για τους ανθρώπους που θα ζήσουν και θα εργαστούν στα κτίριά μας.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δείτε τις Αγγελίες μας
Ταυτότητα
Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Ν. Ανδριανάκος ξεκίνησε από την Αρκαδική επαρχία και το 1969 ασχολήθηκε με τις κατασκευές κτιρίων στην Αθήνα.

Σήμερα, στο ενεργητικό του καταγράφονται 58 ανεγέρσεις κτιρίων κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων με αυτοχρηματοδότηση, συνολικά 145.000 τ.μ. περίπου, η δημιουργία και εκμετάλλευση βιομηχανίας επεξεργασίας γάλακτος, δημιουργία και εκμετάλλευση 5 εστιατόριων και 8 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (“Μαντινεία ΑΕ”).

Στο πενταετές πλάνο ανάπτυξης ο Όμιλος σχεδιάζει τη δημιουργία ξενοδοχείων, συνεδριακού κέντρου και σταθμών parking αυτοκινήτων σε ιδιόκτητα ακίνητα στην Αθήνα και στον Παρνασσό, καθώς και την έναρξη εξαγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων παραγωγής του, σε αγορές της Ρωσίας, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής.

Η πορεία του Ν. Ανδριανάκου 40 χρόνια τώρα, αποδεικνύει ότι τα μεγάλα έργα χρειάζονται όραμα, επιμονή, σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο, μα πάνω απ’ όλα έντιμες συνεργασίες και πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του.

Χορηγοί
email: info@andrianakos.gr Κεντρική   |   Ταυτότητα   |   Υπηρεσίες   |   Ανθρώπινο Δυναμικό   |   Επικοινωνία